Werken bij St. Joost

De organisatie

St. Joost School of Art & Design staat voor een persoonlijke aanpak. Oog voor elkaar hebben, ieders talent zien, samenwerken, elkaar uitdagen en helpen; dat is voor ons van belang. Houd jij van die persoonlijke benadering, werk je goed samen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan maken we graag kennis met jou.

Al meer dan 200 jaar is St. Joost School of Art & Design in Breda en ’s‑Hertogenbosch dé kunstacademie voor hoogstaand kunstonderwijs. St. Joost maakt onderdeel uit van Avans Hogeschool, al jaren de beste hogeschool van Nederland.

St. Joost Beukenlaan Breda
St. Joost

Maatschappelijke betrokkenheid

We staan midden in de samenleving en dragen in ons onderwijs bij aan de Sustainable Development Goals zoals gendergelijkheid, duurzaamheid en klimaatactie. Zeventien doelen opgesteld door de Verenigde Naties om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Dat blijkt uit ons ambitieuze onderwijsprogramma, de bijzondere projecten, externe partners en samenwerkingsverbanden. Veel professionals zijn naast hun docentschap ook kunstenaar, ontwerper of vormgever.

Makers van de toekomst opleiden

Studenten kunnen bij ons kiezen uit vier bachelor studies en master studies. We leiden de kunstenaars en designers van de toekomst op en bereiden studenten voor op een beroep in de wereld van kunst, design en de creatieve industrie. Iedereen die bij ons werkt, draagt daaraan bij.

Vacatures

Wil jij deel uit maken van het team van professionals dat voor St. Joost School of Art & Design werkt? Bekijk dan onze vacatures.​​​