Open Days november 2021: come & meet us!

...

Fijn dat je ons wilt ontmoeten! Bij St. Joost School of Art & Design vormen jouw talent en dromen de basis van het onderwijs. Al meer dan 200 jaar is St. Joost dé kunstacademie voor hoogstaand kunstonderwijs met een sterke persoonlijke benadering. Er zijn meerdere momenten waarop je kennis met ons kunt maken en wij met jou. Op deze pagina vind je alle events en mogelijkheden!

 

Zaterdag 13 november

Breda en Den Bosch
10.00 uur - 17.00 uur

Tijdens de Open Dag krijg je een tour door het gebouw, een indruk van onze werkplaatsen en je ontmoet de creatieve community! Docenten, studenten en oud-studenten geven mini-colleges, artist talks en beantwoorden al jouw vragen. Natuurlijk helpen we je ook goed op weg naar je toelating: met een Portfolio Tips & Tricks sessie. 

Schrijf je in!

Je kunt een tijdslot reserveren voor een speciale tour van de studie die je kiest! Iedere studie heeft een eigen rondleiding. Als je er meer dan één wil volgen dan adviseren we je om een uur tussen de eerste en de tweede rondleiding te laten. Je hebt dan voldoende tijd tussendoor om de rest van het programma te volgen op je eigen tempo. 
Het is mogelijk om 1 ouder/begeleider mee te nemen. Tot ziens op onze open dag!

Open Days januari 2022

Ontmoet docenten, studenten en oud-studenten op onze Open Days in januari. We geven online presentaties, tours, mini-colleges, Artist Talks, je leert de werkplaatsen kennen en kunt meer te weten komen over onze studies. 

Meld je aan
© St. Joost
© Debbie Schoone
© St. Joost

NEW CREATORS

Ben je al bekend met ons nieuwe cursusaanbod? De kunstacademie is voor veel jonge makers een heel nieuwe wereld. In NEW CREATORS kun je kennismaken met die wereld en het plezier van maken beleven. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor creatieve jongeren vanaf 15 jaar en helpt je bij het kiezen van de juiste opleiding. NEW CREATORS is een community van beeldmakers die samen willen leren en groeien. Onder professionele begeleiding maak, experimenteer, ontdek en bouw je aan je portfolio. 

 

© St. Joost
© St. Joost

Volg St. Joost op de socials

Via social media volg je St. Joost School of Art & Design, ook daar krijg je een goede indruk van de academie en de studies.

Via Instagram geven we onder andere Live Q&A’s en Live Tours en via Facebook krijg je een inkijkje in de academie, hoe de studenten werken en (digitaal) onderwijs krijgen.

Op ons Youtube kanaal staan video’s over onze studenten en ons onderwijs.