NOLIMITS for creative talents

...

Zie jij jezelf ook wel fotograferen, filmen, illustreren, animeren, ontwerpen of een tof beeldend werk maken? Wil je leren en experimenteren met materialen en verschillende technieken? Maar weet je niet precies hóe? En waar? En wanneer? 

Check dan NOLIMITS, het programma voor talenten vanaf 16 jaar waarin je alle vrijheid hebt je creatieve talent te ontdekken, skills te ontwikkelen en te onderzoeken of een kunst- of designstudie bij je past. 

Wat is NOLIMITS

NOLIMITS is een samenwerking tussen Stichting wedowe en kunstacademie St. Joost School of Art & Design. Samen met jou zetten we een programma op van workshops en activiteiten waarin je kennis maakt met verschillende kunstvormen en technieken. Je leert hoe je betekenis kunt geven aan beelden en gaat aan de slag om jouw creatieve talent te ontdekken. Daarbij staan jouw eigen blik, interesses en dromen centraal. Ook gaan we met je in gesprek over de opleidingsmogelijkheden bij St. Joost en helpen we je bij je voorbereiding op toelating. 

Van eind januari tot en eind mei 2021 ga je onder begeleiding van Stichting wedowe in verschillende workshops aan de slag met technieken en kunstvormen, experimenteren, onderzoeken, reflecteren en presenteren. Je ontwikkelt belangrijke skills en leert positie in te nemen van iemand die denkt, maakt, durft en deelt. Om beter te worden in jouw talent: beeld maken. 

© Debbie Schoone
Previous Next

Wat krijg je dan? 

  • Vier maanden lang: gratis deelname aan een reeks workshops en evenementen, zoals een challenge, over verschillende onderdelen van kunst en cultuur en de academie. 
  • Een buddy die jou persoonlijk begeleidt in het traject en met je in gesprek gaat over dingen die jou opvallen, waar je tegen aanloopt in de kennismaking met St. Joost en het kunstonderwijs. 
  • Voorbereiding op toelating tot St. Joost. 

Wat vragen wij van jou?

Commitment en nieuwsgierigheid. Je wilt je creativiteit echt naar een next level brengen, je interesses met anderen delen en nieuwe dingen leren. Ook zijn wij benieuwd hoe jij kunstacademie St. Joost ervaart. Heb je tips of ideeën die helpen onze opleidingen divers, inclusief en aantrekkelijk te maken voor ieder creatief talent? We vragen je met ons je ervaringen te delen en actief mee te denken en ideeën aan te dragen om de weg naar het kunstonderwijs en St. Joost voor een brede groep talenten toegankelijker te maken. Samen werken we aan een nieuwe vooropleiding, zodat dankzij jou, meer jongeren zich straks aangetrokken voelen tot de kunstacademie. Zo help je ons en toekomstige studenten verder.

© Ben Feenstra
© St. Joost
© St. Joost

Praktisch en inschrijven

Het programma  is bedoeld voor creatieve talenten van 16 jaar en ouder en loopt van eind januari tot eind mei 2021. De datums van de workshops en andere activiteiten bepalen we het liefste zoveel mogelijk samen met de deelnemers en staan daarom nog niet vast. Je kunt aan alle workshops deelnemen of aan delen ervan. De workshops worden gegeven door Stichting wedowe in samenwerking met St. Joost en vinden zoveel mogelijk plaats op de locatie van de academie in Den Bosch. Als de RIVM-maatregelen daarom vragen, vinden de activiteiten online plaats. 

Sorry, de inschrijving voor dit programma is inmiddels gesloten. 

Vragen?

Mail ons met je vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.