Come & meet us!

...

Fijn dat je ons wilt ontmoeten! Bij St. Joost School of Art & Design vormen jouw talent en dromen de basis van het onderwijs. Al meer dan 200 jaar is St. Joost School of Art & Design dé kunstacademie voor hoogstaand kunstonderwijs met een sterke persoonlijke benadering. Er zijn meerdere momenten waarop je kennis met ons kunt maken en wij met jou. Op deze pagina vind je alle events en mogelijkheden!

 

Open Days

Online Open Days 2-3-4 november

Op 2 en 4 november 2021 organiseren wij studiepresentaties tijdens onze online open avonden voor de studies Art & Research, New Design & Attitudes, Illustrated & Animated Storytelling en Photography, Film & the Digital. Op 2 en 3 november vertellen wij je meer over ons nieuwe cursusaanbod NEW CREATORS

Meld je nu aan

Webinar voor ouders
Tijdens de Online Open Days organiseren we op 3 november een webinar voor ouders. We vertellen dan meer over het studeren aan een kunstacademie, beroepsperspectief en de ontwikkelingen binnen en buiten onze academie: in het onderwijs én in de samenleving. Ga in het aanmeldformulier eerst naar de studie, daaronder staat het ouder webinar als inschrijfoptie. We organiseren 1 ouder-webinar voor alle studies gezamenlijk. 

Meld je nu aan

Open Days November 2021

Docenten, studenten en oud-studenten vertellen op 2, 3 en 4 november over de studies en hoe het is om aan St. Joost School of Art & Design te studeren. Op 13 november kun je de academie ervaren en de community ontmoeten op locatie. 

Schrijf je nu in

Bezoek de academie op 13 november

Wij kijken ernaar uit om jullie op onze locaties in Den Bosch en Breda te ontvangen. Tijdens de Open Day kun je de kunstacademie ervaren, onze creatieve community ontmoeten en sfeer proeven in de werkplaatsen. Er worden geen studiepresentaties gegeven, maar je hebt alle mogelijkheid om je nog verder in de studies te verdiepen door met studenten en docenten in gesprek te gaan. We helpen je graag een stapje verder in het maken van je studiekeuze.

Je kunt je hiervoor inschrijven vanaf 5 november. Volg eerst een studiepresentatie, meld je hier aan. Vervolgens wordt je automatisch al eerste uitgenodigd om je voor 5 november aan te melden.

© St. Joost
© Debbie Schoone
© St. Joost

Proefstuderen

Heb je onze online open avonden bezocht? En twijfel je nog over je studiekeuze? Dan is proefstuderen dé manier om je verder te verdiepen in de studie die jij interessant vindt. Op dit moment is het proefstuderen nog niet gepland. Je kunt wel je alvast hier je gegevens achterlaten, dan houden wij je op de hoogte.

Ervaar in een online presentatie of workshop wat studeren aan onze academie in Breda en 's-Hertogenbosch inhoudt. Ook hoor je meer over de studie van jouw interesse. Onze studenten vertellen je waarom ze voor St. Joost School of Art & Design hebben gekozen. Wij beantwoorden met plezier de vragen die je nog hebt, zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Meld je aan voor proefstuderen (exacte datum volgt).

Ik wil graag proefstuderen

Volg St. Joost op de socials

Via social media volg je St. Joost School of Art & Design, ook daar krijg je een goede indruk van de academie en de studies.

Via Instagram geven we onder andere Live Q&A’s en Live Tours en via Facebook krijg je een inkijkje in de academie, hoe de studenten werken en (digitaal) onderwijs krijgen.

Op ons Youtube kanaal staan video’s over onze studenten en ons onderwijs.