Veelgestelde vragen

Aanmelding

  • Hoe meld ik mij aan voor een studie bij AKV|St.Joost?

    Je weet dat je bij ons wilt studeren. Meld je zo snel mogelijk aan voor de opleiding, bij voorkeur voor 1 mei (ook daarna kun je je bij ons aanmelden). Zo heb je voldoende tijd om het selectieassessment voor te bereiden. En kun je je ook nog op tijd voor een andere opleiding inschrijven als we je niet kunnen toelaten, of je besluit toch een andere opleiding te kiezen.

    Je meldt je aan voor een opleiding via Studielink.nl. Je logt in met je DigiD. Het aanvragen van een DigiD duurt ongeveer vijf werkdagen. In Studielink kun je de status van je aanmelding bekijken en welke acties van je worden verwacht.

  • Wat is de uiterste aanmelddatum?

    Aanmelden kan tot 1 augustus. Het beste is om je voor 1 mei aan te melden, ook als je nog niet weet of je zult slagen voor je eindexamen. Dan heb je voldoende tijd om je voor te bereiden op het selectieassessment. ook is het mogelijk dat we je niet kunnen toelaten of dat jij toch voor een andere studie kiest. Houdt er dan rekening mee dat je bij een groot deel van de hbo-bacheloropleidingen slechts tot 1 mei kunt aanmelden.